Хитовият турски сериал Мрежа от лъжи (Sadakatsiz), по-известен с оригиналното си заглавие Неверен,

...
Хитовият турски сериал Мрежа от лъжи (Sadakatsiz), по-известен с оригиналното си заглавие Неверен,
Коментари Харесай

Красавица с български корени е звездата в хитовия сериал Мрежа от лъжи

Хитовият турски сериал  " Мрежа от неистини "  (Sadakatsiz), по-известен с истинското си заглавие  " Неверен ", започва преди броени дни в ефира на бТВ.

 

Драмата с Джансу Дере и Джанер Джиндорук потегли на 30 януари и ще се излъчва всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. 

 

Главната роля е поверена на най-обичаната турска актриса, а нейният екранен сътрудник е прочут на българските фенове с превъплъщенията си в „ Една жена “ и „ Великолепният век: Кьосем “.

 

В хитовата сага вземат участие още Мелис Сезен ( " Черната перла " ), Йозге Йоздер ( " Доктор Чудо ", " Мелодия на сърцето " ), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш ( " Майка ", " Ямата " ), Аслъ Орджан ( " Кварталът на богатите ", " С Русия в сърцето ", " Научи ме да обичам " ), Бену Йълдъръмлар ( " Една жена ", " Листопад ", " Другите обезверени съпруги " ) и др. 

 

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, стояща зад триумфа и на „ Опасно прелъщение “.

 

Психологическият трилър, адаптация на английския сериал „ Доктор Фостър “, е излъчен премиерно в Турция от октомври 2020 година до май 2022 година в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 истински епизода. 

 

Две години по-късно триумфът на „ Мрежа от неистини “ се простира в целия свят и сега е измежду най-гледаните телевизионни стратегии в Испания, Съединени американски щати, Латинска Америка, Гърция, Израел, Румъния и други

 

В България ще се излъчи интернационалната версия от 149 епизода по 45 минути.

Сюжет

 

Тя имаше съвършен живот и ще направи и невъзможното, с цел да си го върне!

Асия (Джансу Дере) остава сираче от дребна, само че упоритостта и целеустремеността ѝ я трансформират в сполучлив и почитан доктор. Въпреки че наследява благосъстоянието на починалите си родители, тя в никакъв случай не е имала семейство, което да назова свое, и постоянно се е справяла сама.

 

Животът ѝ протича в цялостна самота… до мига, в който не среща Волкан (Джанер Джиндорук). Двамата се влюбват от пръв взор и бързо вземат решение да се оженят. Семейството на Волкан става семейство и на Асия, приятелите също. Влюбените построяват благополучен брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна конюнктура, за каквото лекарката постоянно е мечтала.

С течение на времето Асия получава международно самопризнание за практиката си, а строителният бизнес на Волкан процъфтява. Всичко наподобява съвършено, до момента в който един ден Асия не намира косъм от руса коса върху шала на Волкан. Тя открива, че от две години мъжът ѝ има връзка с 20-годишната Дерин (Мелис Сезен), а още по-лошото е, че всички към нея са знаели за случката, само че не са ѝ споделили.

За момент съвършеният живот на Асия се трансформира в същински призрачен сън. Тя схваща още, че бизнесът на погрешния ѝ брачен партньор е „ погълнал “ положението й и е затънала в задължения. Волкан, от своя страна, е колеблив – обича и брачната половинка, и любовницата си, и няма желание да се откаже и от двете. Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от неистини, само че отхвърля да бъде жертва и взема решение да отмъсти на погрешния си брачен партньор.

 

Вендетата обаче надалеч няма да бъде поднесена по банален метод и дава обещание да изненада феновете, откакто още в първите минути на пилотния епизод Асия намерено декларира на Волкан, че знае всичко, освен това в наличието на Дерин и родителите ѝ.

 

___

Главната героиня Джансу Дере е турска актриса и модел с български корени. Родена е на 14 октомври 1980 година в град Анкара. Отраства в семейство на гръцки и български емигранти.

 

Когато е напълно дребна, се реалокира с околните си в Измир. Актрисата споделя, че дните в егейския град са били най-щастливите в живота ѝ, макар че постоянно се налагало да остава сама. Родителите ѝ работят доста и младото момиче се обръща към богата библиотека в дома. Започва да чете разнообразна литература, като мощно усещане ѝ вършат съветските класици. Любимия публицист ѝ е Достоевски. Джансу демонстрира необикновен интерес и към историята.

 

От 2002 година Джансу стартира да се снима в сериали и филми. Телевизионният ѝ дебют е в сериала „ Здрач “, където за първи път играе с Кенан Имирзалъолу. Феновете я познават и като първата туркиня, която става лице на марката L'Oreal Paris. 

 

През идващите години актрисата се превъплъщава в голям брой облици, които й носят международна популярност.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР